اخذ گواهی ارزش افزوده

گواهی ارزش افزوده و دریافت ان

اخذ گواهی ارزش افزوده  از جمله مهمترین موضوع در اجراي نظام ماليات بر ارزش افزوده کسب جواز عملکرد در اين سازمان مالياتي می باشد .از جمله این جواز ها تصدیق ثبت نام در نظام ماليات بر ارزش افزوده است .

احتمالا تعداد فراوانی از فروشندگان و ارائه کنندگان کالا و خدمات تا کنون با اين تصدیق آشنا نیستند اما ماليات را در صورت حساب های خود به شمار می اورند و مبلغ آن را از خريداران و دریافت کنندگان کالا و خدمات می گیرند.

اخذ گواهی ارزش افزوده

چنانچه پس از به پایان رسیدن مراحل ثبت نام و کامل کردن پرونده مالياتي در نهاد ماليات بر ارزش افزوده ، می بایست اشخاص حقيقي و يا حقوقي جواز مورد نیاز برای انجام  قانوني صادر شود و دريافت مبلغ ماليات بر ارزش افزوده کار غير قانوني می باشد و می بایست از صورتحساب فروشندگان کم شود . دريافت مبلغ ارزش افزوده تنها با دارا بودن مجوز سازمان ماليات بر ارزش افزوده و به عنوان گواهينامه ثبت نام انجام می شود.

پس از اتمام مراحل ثبت نام و ارسال اظهارنامه هر دوره که3 ماهه می باشد می توان نامه ایی مبنی بر درخواست گرفتن مجوز  ماليات بر ارزش افزوده تنظيم و اقدام نماييم . امروزه در بعضی از اداره های سازمان ماليات بر ارزش افزوده علاوه بر مراحل ذکر شده در قسمت بالا اشخاص را متعهد به دریافت تاييديه ماده 169 پیاپی قانون ماليات هاي مستقيم مي کنند. ارزان ثبت جهت اخذ گواهی ارزش افزوده آماده ارائه خدمات به شما عزیزان است.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ گواهی ارزش افزوده

الف) مدارک ثبت نام اولیه گواهی ارزش افزوده

  1. ارائه کد اقتصادی .
  2. ارائه رونوشت مدارک هویتی (شناسنامه و کارت ملی) اعضاء شرکت با توجه به آخرین تغییراتی که شرکت داشته است.
  3. ارائه رونوشت روزنامه رسمی ثبت تاسیس شرکت.
  4. ارائه رونوشت روزنامه رسمی ثبت تغییرات شرکت (چنانچه شرکت تغییراتی داشته است).
  5. ارائه وکالتنامه وکیل مؤدی.
  6. ارائه آدرس کامل و دقیق محل سکونت پیمانکار.
  7. ارائه شماره تلفن همراه و ثابت پیمانکار و حتی الامکان شخص مدیر عامل.
  8. ارائه کد پستی محل سکونت پیمانکار.
  9. ارائه مجوز فعالیت (گواهی صلاحیت یا نام شرکت در سامانه رتبه بندی)
  10. ارائه کد پستی دفتر و در صورت فقدان آن، ارائه کد پستی محل فعالیت یا منزل.

ب) مدارک مورد نیاز مرحله آخر ارزش افزوده

  1. درج مشخصات بانکی که شرکت در آن افتتاح حساب نموده است، شامل: نام بانک، شعبه و کد شعبه.
  2. ارائه شماره حساب بانکی شرکت.
  3. ارائه شماره تلفن، کد پستی و آدرس دقیق و کامل رئیس هیئت مدیره.
  4. ارائه کد اقتصادی مؤدی.
  5. ارائه رونوشت روزنامه رسمی ثبت تغییرات شرکت (چنانچه شرکت تغییراتی داشته است).
  6. ارائه مدارک هویتی از قبیل شناسنامه و کارت ملی اشخاصی که در حال حاضر در شرکت حضور دارند.
گواهی ارزش افزوده و دریافت ان
اخذ گواهی ارزش افزوده

شرایط ثبت نام در نظام مالیات بر ارزش افزوده

تمام وارد کنندگان- تمام صادر کنندگان- تمام فعالان  در حوزه اقتصادی که مجموع عملکرد و فروش کالاها و ارائه خدمات آن ها طی سال 1386 در حدودا 3000000 تومان یا بیشتر از این باشد.

تمام فعالان در حوزه  اقتصادی که مجموع عملکرد و فروش کالاها و ارائه خدمات آن ها طی 5 ماه اول سال 1387، 1250000 تومان یا بیشتر از این باشد. نکته: فعالان  در حوزه اقتصادی که طبق مضمون ماده 12 قانون، تنها به عرضه کالاها و خدمات هستند که از این نظام معاف می باشند ، از ثبت نام در این مرحله معاف می‌باشند.

فعالان حوزه اقتصادی که به ارائه کالاهای مشمول و معاف از ارزش افزوده مشغول باشند و حداقل یکی از شرایط فوق ذکر را داشته باشند، شامل این تبصره نخواهند شد و می بایست در این مرحله جهت اخذ گواهی ارزش افزوده ثبت نام کنند.

دلایل جرایم مالیاتی ارزش افزوده عدم ثبت نام مؤديان در مهلت مقرر حسب مورد . عدم صدور صورتحساب عدم درج صحيح قيمت در صورتحساب. عدم درج وتکميل اطلاعات صورتحساب طبق نمونه اعلام شده عدم ارائه اظهارنامه از تاريخ ثبت نام يا شناسايي به بعد حسب مورد عدم تسلیم دفاتر يا اسناد ومدارک حسب مورد مي توانید با نگاه سرسری  به جرائم قید شده در ماده 22 و 23 به دشوار بودن جرائم درک کنید.

اين ماده ها نشان از این دارند که در اجراي اين قوانین می بایست تمام دقت را داشته باشيد تا کوچکترين اشتباهی در صورتحسابهاي خريد و فروش نداشته باشید و اظهارنامه تماما بی عیب و نقص و در زمان مقرر ارائه کنيد .

به این نکته باید توجه داشت که اخيرا” جهت کسب گواهينامه ثبت نام در ماليات بر ارزش افزوده باید اظهارنامه هر دوره مطابق با تکاليف ماده 169 قانون مالياتهاي مستقيم باشد . امیدواریم با مشورت با کارشناسان ارزان ثبت با دقت و رعايت تمام اصول قانوني ماليات بر ارزش افزوده هيچ مشکلی شامل حال شما متقاضیان عزیز نگردد.

به این مقاله امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




Enter Captcha Here :