تنها تفاوت کارت بازرگانی حقیقی و حقوقی در میزان مالیات بر در آمد اشخاص حقیقی و حقوقی است. البته تفاوت های دیگری نیز در ماهیت کارت بازرگانی وجود دارد که در ادامه این متن به تشریح آن ها خواهیم پرداخت. ابتدا به توضیح اجمالی کارت بازرگانی می پردازیم و سپس تفاوت کارت بازرگانی حقیقی و حقوقی را برای شما ذکر می کنیم.
کارت بازرگانی کارتی است که پس از انجام مراحل و ارائه مدارکی متقاضیان می توانند آن را دریافت کنند و نسبت به کار واردات و صادرات محصولات مجاز اقدام نمایید، در واقع کارت هوشمند بازرگانی مجوزی است برای بازرگانان حقیقی و حقوقی که می توانند با استفاده از آن در سراسر جهان محصول صادر یا از سایر نقاط جهان به ایران واردات داشته باشند.
در واقع همان طور که پاسپورت مجوزی است که شما از کشوری به کشور دیگر بروید کارت بازرگانی نیز مجوزی برای انتقال کالا به سایر کشور ها می باشد.
کارت بازرگانی از سوی اتاق بازرگانی صادر می شود و به مدت یک سال نیز اعتبار دارد بعد از اتمام اعتبار کارت بازرگانی متقاضی باید به اداره مربوطه با ارائه مدارک مجدد تمدید اعتبار کارت بازرگانی را انجام دهد در تمدید اعتبار کارت با ارائه مدارک مجدد می توانید کارت بازرگانی را برای یک سال دیگر تمدید نمایید.
اگر بازرگان هستید و یا شرکت واردات و صادرات دارید و یا اینکه نیازمند به دریافت کارت بازرگانی هستید این مقاله در خصوص کارت بازرگانی مطالب جدید در اختیار شما قرار می دهد، متقاضی دریافت کارت بازرگانی ممکن است شخص حقیقی یا حقوقی باشد.
اما تفاوت کارت بازرگانی حقیقی و حقوقی یکی از موارد مهم در دریافت کارت بازرگان است که بهتر است بدانید، مالیات اشخاص حقوقی از طریق کسب در آمد با کارت بازرگانی به نسبت مبلغ در آمد این اشخاص مالیات از 15% تا 35% تعیین می شود اما در مالیات اشخاص حقوقی در خصوص کسب در آمد از کارت بازرگانی بدون توجه به میزان در آمد به دست آمده باید 25% مالیات تعلق می گیرد.
کارت بازرگانی برای اشخاص حقیقی و حقوقی قابل دریافت است، در خصوص اشخاص حقیقی صرف وجود شرایط دریافت کارت بازرگانی حقیقی برای دریافت آن کافی است اما اشخاص حقوقی باید در موضوع فعالیت شرکت عنوان واردات و صادرات عنوان شده باشد.
لازم به ذکر است که موسسات غیر تجاری با اینکه شخصیت حقوقی محسوب می شوند به دلیل غیر تجاری بودن مجاز به دریافت کارت بازرگانی نیستند، برای دریافت کارت بازرگانی حقیقی فقط مدارک شخص حقیقی مورد بررسی قرار می گیرد .
برای کارت بازرگانی اشخاص حقوقی مدارک شرکت به همراه مدارک مدیر عامل نیز مورد برسی قرار می گیرد و کارت بازرگانی به نام شرکت و به نمایندگی شرکت صادر می شود اما برای اشخاص حقیقی تنها به نام همان شخص صادر می شود.
در واقع تفاوتی که ما بین کارت بازرگانی حقیقی و حقوقی وجود دارد عبارت است از:
1) در مجوز صادرات و واردات کالا که اصولا شرکت های حقوقی از اعتبار بیشتری نسبت به اشخاص حقیقی برخوردار هستند
2) مدارک اشخاص حقیقی و حقوقی نیز برای دریافت کارت بازرگانی با هم تفاوت دارند
3) سومین تفاوت کارت بازرگانی حقیقی و حقوقی را می توان در نرخ مالیاتی آنها دانست که همان طور که در مقدمه عنوان کردیم اشخاص حقیقی از 15 تا 35 درصد بر اساس میزان فعالیت باید مالیات پرداخت کنند ولی اشخاص حقوقی بدون در نظر گرفتن میزان در آمد باید 25 درصد بر حسب سود سالانه باید مالیات پرداخت نماید.
تفاوت کارت بازرگانی حقیقی و حقوقی
مدارکی که اشخاص حقیقی باید برای دریافت کارت بازرگانی ارائه کنند عبارت است از:
اشخاص حقوقی برای دریافت کارت بازرگانی باید مدارک زیر را ارائه نمایند.
در این مقاله اطلاعات کاملی در خصوص کارت بازرگانی حقیقی و حقوقی خدمت شما ارائه دادیم، برای دریافت کارت بازرگانی باید شرایطی وجود داشته باشد در صورتی که شرایط دریافت کارت بازرگانی را ندارید اما نیازمند دریافت آن هستید می توانید هم اکنون مشاوره دریافت کارت بازرگانی را از کارشناسان و متخصصان ما در ارزان ثبت دریافت کنید و از راه کار های دیگر برای دریافت کارت بازرگانی حقیقی یا حقوقی استفاده کنید.
همان طور که از تفاوت های کارت بازرگانی اشخاص حقیقی و حقوقی مطلع شدید بهتر است با توجه به حقیقی یا حقوقی بودن اقدام به دریافت کارت بازرگانی کنید، هم اکنون با مشاوران ارزان ثبت جهت دریافت مشاوره صفر تا صد دریافت کارت بازرگانی و هزینه های جاری آن مشاوره بگیرید.