آورده در شرکت تجاری

آورده شرکت تجاری

میزان آورده در شرکت تجاری از جمله موارد و نکاتی است که باید قبل از ثبت شرکت های تجاری به آن پرداخته شود . از این رو تیم تحریریه ارزان ثبت متن پیش رو را برای شما تهیه کرده تا با علم به آورده و سرمایه ثبت شرکت ها دیگر از بابت انجام آن و ثبت شرکت خود دغدغه ای نداشته باشید.

سرمایه اولیه شرکت

هنگامی که صاحبان کسب و کار قصد می کنند که فعالیتشان را حقوقی کنند و در حقیقت شرکت به ثبت برسانند باید آورده ای را با خود وارد شرکت نمایند . منظور از آورده همان بخشی از سرمایه شرکت است که به عنوان سهم الشرکه هر عضو در اساسنامه ذکر می شود ، به عبارت دیگر همانطورکه جهت شروع یک فعالیت اقتصادی یا کسب و کار جدید نیاز مند به سرمایه می باشید .
هنگامی که ثبت شرکت یا شخصیت حقوقی می کنید نیز نیازمند سرمایه یا اعتباری برای شرکت خود می باشید که این سرمایه همان سرمایه اولیه شرکت است که برای شرکتهای مختلف متفاوت می باشد این سرمایه یا آورده در قالب اوراق ثبتی به اداره ثبت اطلاع داده شده به ثبت می رسد و سپس به شکل آگهی روزنامه رسمی به اطلاع عموم می رسد و معیار سنجش اعتبار شرکت است.

آورده شرکتهای تجاری

انواع آورده در شرکت های تجاری می تواند به شکل نقدی یا غیر نقدی باشد .

آورده های شرکت در واقع سرمایه های شرکت بوده که توسط موسسین ارائه می گردد و می توان با تکیه بر آن شرکت را تاسیس کرد. این آورده ها باید بر اساس نوع و موضوع فعالیت شرکت ها تعیین شود که کارشناسان موسسه ارزان ثبت در کم ترین زمان و قبل از اقدام به ثبت شرکت تجاری شما را راهنمایی می کنند.

آورده شرکت تجاری
آورده در شرکت تجاری

آورده نقدی در شرکت های تجاری

این آورده یا سرمایه به شکل نقدی یا سهام در اوراق شرکت ذکر می شود و در حقیقت مال مادی می باشد و اگر چه در زمان ثبت شرکت پرداخت نشود لیکن در تعهد شرکا می باشد .

در شرکت مسئولیت محدود آورده شرکا نباید کمتر از یک میلیون ریال باشد و واریز ندارد بلکه در اساسنامه ذکر شده و مدیرعامل اقرار به دریافت آن می نماید. و در شرکت سهامی خاص نیز آورده نقدی کمتر از یک میلیون ریال نمی باشد ولیکن در شرکت سهامی خاص معادل 35% مبلغ این این آورده باید واریز شود .

آورده غیر نقدی در شرکت های تجاری

سرمایه شرکت ممکن است به شکل غیرنقدی نیز باشد. که شامل اموالی می گردد که در شرکت مورد استفاده قرار می گیرند. و یا خانه یا زمینی که جهت استفاده و بهره برداری در اختیار شرکت قرار می گیرد.

در شرکت با مسئولیت محدود تقویم آورده غیر نقدی در اساسنامه شرکت و توسط خود شرکا انجام می شود. در شرکت سهامی خاص ولی تقویم آورده غیر نقدی بر عهده کارشناس دادگستری می باشد.

یکی دیگر از موارد مهم در خصوص آورده غیرنقدی این است که اگر کسی بخواهد بخواهد ملک خود را به مالکیت شرکت درآورد طبق قانون ثبت این کار باید به‌صورت رسمی و در دفاتر اسناد رسمی انجام گیرد و به صرف یک مبایعه‌نامه اداره ثبت شرکت‌ ها را ملزم به پذیرش آن نمی‌تواند کند.

اما در مورد سایر اموال می‌تواند این‌گونه نباشد مثلا چنانچه کالای با ارزشی است مثلا ابزار یک کارخانه که می‌تواند صدها میلیون تومان ارزش داشته باشد صرف اینکه کالا در صورت‌جلسه‌ای به‌صورت قانونی به مالکیت شرکت دربیاید، قابل قبول است.

البته نقل و انتقال برخی کالاها تشریفات قانونی خود را دارد مثلا انتقال خودرو به مالکیت شرکت باید هم توسط اداره راهنمایی و رانندگی تایید شود و هم سند به‌صورت رسمی در دفترخانه منتقل شود یا کشتی‌ها و برخی شناورها شرایط و تشریفات خاص خود را دارند.

علاوه بر موارد گفته شده مال معنوی نیز ممکن است که در شرکت آورده شود که دارای ارزش مادی و قابل لمس نیست مثل حقوق حاصل از ثبت برند یا اختراع که فردی در اختیار شرکت قرار می دهد.

به این مقاله امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




Enter Captcha Here :