راهنمای تنظیم صورتجلسه شرکت ها

تنظیم صورتجلسه شرکت ها

به صورت کلی تمامی تصمیماتی که در شرکت ها انجام می شود و در ادامه با تاثیر بر اساسنامه شرکت به تصویب می رسند را باید در صورتجلسه شرکت ها جای داد. بنابه ان باید اقدامات لازم را انجام داده و جلسات شرکت را تشکیل داد. در این خصوص در متن پیش رو بیشتر توضیح می دهیم.

تنظیم صورتجلسه شرکت ها

تصمیماتی که در شرکت اتخاذ می شود چنانچه موجب تغییر در اساسنامه شرکت و یا خود شخصیت حقوقی شود ، لازم است که در صورتجلسه ای ذکر و ثبت شود. این صورتجلسات مربوط به مجامع عمومی شرکت می باشد و در حقیقت تصمیمات یاد شده در این مجامع مطرح شده ، به رای گذاشته می شود و به تصویب می رسد و سپس طی صورتجلسه ای تصمیمات به اداره  ثبت شرکتها اطلاع داده می شود و با ثبتشان رسمیت می یابد .

مجامع عمومی در شرکتها مجمع عمومی عادی ، مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده و مجمع فوق العاده می باشد و البته برخی از تصمیمات نیز ممکن است که در صورتجلسه  هیات مدیره ذکر شود.

شروط ثبت صورتجلسه شرکت ها

  • عنوان صورتجلسه،”صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده.
  • نام کامل شرکت و نوع حقوقی شرکت  و شماره ثبت
  • سرمایه ثبت شده ی شرکت.
  • محل و تاریخ و ساعت برگزاری مجمع و ذکر تعداد اعضاء شرکت کننده در مجمع و در صورت نشر آگهی.
  • دعوت، اشاره به روزنامه ناشر و تاریخ و مفاد آگهی.
  • در صورتی که تعداد اعضاء شرکت محدود باشد نام و نام خانوادگی و تعداد سهام آن ها.
  • تعیین اعضاء هیئت رئیسه (در خصوص شرکت سهامی)
  • نگارش تصمیمات اتخاذ شده در خصوص تغییر ماده یا موادی از اساسنامه شرکت و یا مواردی که در صلاحیت مجمع فوق می باشد با ذکر جزئیات مربوط به آن. مجتمع ثبتی ارزان ثبت تنظیم صورتجلسات شرکت را سریع و آسان برای متقاضیان محترم به انجام می رساند.

نمونه صورتجلسه شرکت های با مسئولیت محدود

بسمه تعالی

نمونه صورتجلسه تغییر محل در شرکتهای با مسئولیت محدود

نام شرکت …………………………… شماره ثبت ………………… و شناسه ملی ……………… سرمایه …………..………… ریال در تاریخ ………….………… ساعت ……………………..……… جلسه هیئت مدیره شرکت با حضور کلیه / اکثریت اعضاء در محل شرکت تشکیل و نسبت به تغییر محل شرکت اتخاذ تصمیم شد.

محل شرکت از آدرس قبلی …………………………………………………………………………………….

به آدرس جدید ……………………..……………………..…………………………………………………… کدپستی : ………………………. انتقال یافت .

آقای/ خانم ………………………………احدی از شرکاء یا وکیل رسمی یا مدیرعامل شرکت در صورتی که از بین شرکاء باشد وکالت داده می شود تا ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکتها نسبت به ثبت صورتجلسه و امضاء ذیل دفتر ثبت اقدام نماید.

امضاء اعضاء هیئت مدیره

تذکرات :

  • کلیه صورتجلسات می بایست روی سربرگ شخصیت حقوقی مربوطه پس از امضاء اشخاص ذی سمت و با مهر آن شخصیت حقوقی تهیه و ارسال گردد.
  • در صورتیکه جلسه با حضور اکثریت اعضاء تشکیل شده رعایت مقررات اساسنامه شرکت و لایحه اصلاحی قانون تجارت در خصوص دعوت الزامی می باشد دعوت از غایب جلسه در متن صورتجلسه و یا ارائه نمونه دعوت از غایب جلسه وفق اساسنامه
  • صورتجلسه در سه نسخه تهیه و به امضاء اعضاء هیئت مدیره برسد و یک نسخه از آن ظرف مدت سه روز پس از پذیرش نهایی در سامانه از طریق پست به اداره ثبت شرکتها ارسال و سپس بارکدپستی در سیستم درج گردد.
  • کلیه اقدامات پذیرش صورتجلسات ازطریق سامانه اینترنتی به آدرس صورت می گیرد.
  • جهت دسترسی به کلیه اطلاعیه ها و بخشنامه ها و آخرین راهنمایی های مربوط به چگونگی پذیرش و ثبت درخواست تاسیس و تغییرات اینترنتی علاوه بر مراجعه به راهنمای سایت فوق می توان از پایگاه اطلاع رسانی ثبت شرکتها به آدرس http://sherkat.ssaa.ir نیز جهت بهره برداری لازم استفاده نمود .

 

تنظیم صورتجلسه شرکت ها
تنظیم صورتجلسه شرکت ها

نحوه تنظیم و ثبت صورتجلسات شرکت

پس از اخذ تصمیمات بر حسب نوع مجمع و تنظیم آن با توجه به موارد فوق الذکر باید به سامانه اداره ثبت شرکتها مراجعه نمود و ضمن ورود مشخصات متقاضی و یا وکیل او و مشخص کردن نوع تصمیم و نوع مجمع سایر اطلاعات خواسته شده را وارد نمود.

سپس با پذیرش نهایی اطلاعات ثبت تغییرات برای اداره ثبت شرکتها ارسال می شود و پس از آن باید با مراجعه به سایت از تاییدیه ثبت نام خود مطلع شوید که البته به شکل پیامک نیز برای شخصی که شماره همراهش در ثبت سامانه وارد شده است ارسال می شود.

پس از این تاییدیه شما باید مدارک لازم اعم از مدارک شناسایی شرکا و مدارک ثبتی شرکت را به همراه دو نسخه از صورتجلسه که به امضا شرکا رسیده است را به اداره ثبت شرکت ها ارسال نمایید . البته در این مرحله ممگن است اطلاعات ثبت نامی شما تایید نشده باشد، که در این صورت بر حسب ایرادات وارد شده باید نسبت به رفع ایراد اقدام کنید.

این اخطار ممکن است پس از  ارسال مدارک نیز به شما اعلام شود که معنی آن اینست که مدارکتان ناقص بوده است که در این صورت باید ضمن رفع نقص ارسال مجدد انجام دهید و چنانچه مدارک شما تایید شد با رجوع به سازمان ثبت یک نسخه از صورتجلسه را که به امضا و مهر اداره ثبت شرکت رسیده است را تحویل بگیرید و جهت چاپ آن در روزنامه رسمی مبادرت ورزید. ارزان ثبت در تمام این مراحل جهت تنظیم و ثبت صورتجلسه راهنمای شما عزیزان است.

  • ثبت انواع شرکت های تجاری
  • ثبت شرکت های تخصصی
  • برند و مالکیت معنوی
  • ثبت تغییرات شرکت

برای پیشبرد اهداف و تصمیم گیری های قانونی و ثبت صورتجلسه شرکت ها تنها کافی است با کارشناسان مجرب ارزان ثبت تماس بگیرید و از مشاوره رایگان آن ها بهره ببرید.

به این مقاله امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




Enter Captcha Here :