تنظیم طرح توجیهی

خانه > اخذ جواز > تنظیم طرح توجیهی

تنظیم طرح توجیهی

فهرست مطالب
فرم مشاوره رایگان

برای تنظیم طرح توجیهی خود تا کنون چه اقداماتی را انجام دادید؟ ما در این متن به صورت تخصصی به توضیح نحوه تنظیم آن می پردازیم که بهتر است برای اطلاع بیشتر با ما در ادامه همراه باشید.

آشنایی اولیه با انجام تنظیم یک طرح توجیهی

از جمله کارهای مقدماتی و واجب در اجرای طرح فراهم آوردن طرح های توجیهی فنی- اقتصادی می باشد که برای ساخت واحدهای توليدي و رسیدگی به ملزومات، تخمین هزینه ها و پیش بینی درآمدها در سالهای پیاپی می باشد.
حصول این امر با ارزیابی دقیق و پیش بینی های مالی و اقتصادی مناسب میسر می باشد هر یک از طرح های توجیهی  چارچوب و کلیاتی را در بر دارند كه پیش از هر عملیاتی مجري بايد مبادرت به تهیه آن نماید.
برای گرفتن مجوز و یا تسهیلات به مراکز مربوطه تسلیم نماید. چهار بخش برآورد بازار، برآورد فنی، برآورد مالی و برآورد اقتصادی برای اجرای مطالعات توجیهی یک طرح ،مورد تحقیق و پژوهش قرار خواهد گرفت.

تنظیم طرح توجیهی

با توجه به عملیات تحلیل برنامه ریزی و پیش بینی های فنی افتصادی و بازار طرح ارائه خواهد شد.
موجه سازی یک پروژه سرمایه گذاری را می توان  طرح توجیهی نامید. (به این معنا که یک توجیه فنی در ارتباط با بازار، فن، اقتصاد مورد نیاز است تا یک شخص به سرمایه گذاری اقدام نماید که قصد دارد برای آن هزینه کند.)

نگارش طرح توجیهی در 5 فصل به شرح زیر:

  • معرفی محصول
  • شرح فرآیند تولید
  • امکان سنجی بازار و بررسی اقتصادی
  • برآورد مالی
  • محاسبات کامفار
مراحل تهیه طرح توجیهی
مراحل تهیه طرح توجیهی

مراحل تهیه طرح توجیهی

پیش از اینکه بخواهید طرحی را اجرایی نمائید می بایست در مورد آن محصول باید مطالعاتی در راستای آگاهی و شناساندن محصول تولیدی انجام داد. این مطالعات شامل : بازار مصرف ، ارزیابی کارایی فیزیکی ، برآورداقتصادی کالا ، مواد اولیه و تحصیل دانش فنی و فناوری مناسب .

مکانی که تولید در آن انجام می شود باید مورد وارسی و تحقیق قرار بگیرد جهت اطمینان از این مطلب که مکان مناسبی من باب تجارت و مسائل زیست محیطی است یا خیر.

 مشخصات مجری طرح تعیین گردد

مشخصات مجوز های قانونی که دریافت گردیده قید شود مانند مجوز ها: مهیا کردن محل، استعلام گرفتن از سازمان های دولتی ، پروانه مسئول فنی و پروانه بهره برداری اداره نظارت، ساخت و خرید دستگاه ها، پروانه بهره برداری، پروانه ساخت و مهر استاندارد

طراحی کارخانه مشتمل بر گردآوری و تحلیل اطلاعات، مشخص شدن ظرفیت، لیست و مشخصات دستگاه ها، برآورد تعداد و گزینش ماشین آلات، پیشرفت آینده، طراحی عملیات، جدول عملیات، متعادل کردن خط تولید، مدل جریان مواد، جدول جریان مواد 

خلاصه نویسی از برآوردهای مالی طرح

برآورد و وارسی های اقتصادی شامل: برآورد سرمایه ثابت و سرمایه در گردش طرح، هزینه استهلاک طرح، مخارج تعمیرات و نگهداری طرح، و براورد هزینههای پیش بینی نشده تولید

از ویژگیهای کالا ، عملیات و شیوه ی تولید کالا در طرح قید شود

تخمین مخارج سرمایهگذاری کل طرح، شیوه ی سرمایه گذاری، مخارج تسهیلات مالی، چشم انداز مالی طرح بعد از رسیدن به سود، قیمت تمام شده کالا، تخمین سود و زیان سالیانه طرح، ارزیابی نقطه سر به سر، ارزیابی نسبتهای مالی دیگر

روش تهیه طرح توجیهی برای اداره ثبت شرکتها

طرح توجیهی موجز؛ این نوع طرح در ۶۰ صفحه  بر اساس استانداردهای مورد نیاز چنان که  بانکها،‌ صنایع و یا سایر موسسات از جمله اداره جهاد کشاورزی و… آن را مورد تایید قرار دهند و بر مبنای آن درخواست کننده قادر است جواز فعالیت خود را دریافت کرده و پرونده تسهیلاتی را در بانک تایید کند.

طرح توجیهی مبسوط؛ این نوع طرح در۲۵۰صفحه که شامل تمامی اطلاعات و وارسی های مورد نیاز داخلی و خارجی می باشد انجام می پذیرد.

نکاتی در رابطه با طرح توجیهی

  • مبلغی پرداخت می شود که، از یک سوم قیمت هر سهم نباید کمتر باشد.
  • مقدار، شیوه ی سرمایهگذاری و همکاری دستگاههای دولتی یا عمومی مشخص شود.
  • در شرکت تعاونی، توزیعی و یا تولیدی اخذ مجوز از سازمان های مربوطه در کنار گرفتن مجوز تشکیل از اداره تعاون جهت انجام فعالیت، لازم است.
  • هیات موسس می بایست نماینده تام الاختیار خود را به اداره تعاون معرفی کند.

موسسه ارزان ثبت شما را در کم ترین زمان به اهداف خود خواهد رساند. برای کسب اطلاع در زمینه تنظیم طرح توجیهی خود کافی است با شماره تماس های موسسه تماس گرفته و از تجارب وکلای مجرب این مجموعه بهره مند شوید.

5/5 - (1 امتیاز)
سوالات پرتکرار و متداول

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط به این مقاله