ویژگی های یک برند خوب

برند خوب و خاص

برای رونق کیب و کار و شناخت محصول خود باید به امر ثبت برند ویژه خود بپردازید. ما به شما ویژگی های یک برند خوب را بازگو خواهیم کرد تا به راحتی بتوانید علامت تجاری و برند مخصوص به خود را به بازار ارائه دهید.

ماهیت کلی برند مناسب

پیشرفت و پیشروی صنعت و تجارت و تولید جنس های یک شکل و توسعه فروش کارخانه ها و پیشرفت رابطه های جهانی به برند اهمیت بسیار زیادی اعطا نموده است.

به نحوی که در دنیای امروز تمامی کشورها مجبور شده اند که به منظور حفظ و حمایت تولید کنندگان و اجتناب از گمراهی مصرف کنندگان قوانین و مقرراتی به منظور برند تجاری ایجاد نمایند تا نه تنها در کشور آن ها محفوظ از تجاوز باشد بلکه در تمامی کشورها مورد حمایت واقع گردد.

زیرا جنس های کارخانه ها تنها در یک کشور فروخته می شود بلکه در سراسر جهان عرضه می گردد و در صورتی که کالای مورد یک برندی از کیفیت و مرغوبیت برخوردار نباشد افراد به منظور خریداری نمودن آن محصول و آن جنس میل و تمایلی بیشتری از خود نشان می دهند.

بعضی وقت ها برند ها به قدری مشهور و معروف می شوند و جنبه عمومی پیدا می کنند که در اصطلاح به جای اسم عام جنس به کار می روند. به عنوان مثال لینولئوم که یک برند تجاری می باشد در اثر فراوانی استفاده به جای مشمع کف اتاق استفاده می شود. یا گرامافون که در اثر استعمال زیاد از صورت برند صنعتی خارج شده و در دنیای امروز اسم عام شده است.

برند خوب و خاص
ویژگی های یک برند خوب قابل ثبت

ویژگی های یک برند خوب

یک برند خوب بایستی ویژگی هایی داشته باشند که این ویژگی ها به شرح ذیل می باشد :

  • برند خوب باید تازگی داشته باشد و خلاقانه و نوآورانه ایجاد شده باشد.
  • برند خوب باید موجب گمراه کردن مشتریان نگردد.
  • برند خوب پیام محصول را به مصرف کننده برساند.
  • برند خوب باعث افزایش فروش شود .
  • برند خوب باید تصویر خوبی ایجاد کند.
  • برند خوب باید از لحاظ قانونی قابل شناسایی باشد.
  • برند خوب باید تلفظ آن آسان باشد.
  • برندخوب باید به تمام زبان ها قابل تبلیغ باشد.
  • برند خوب باید به خاطر سپردن آن آسان باشد.
  • برند خوب باید جذاب باشد و ترغیب  مصرف کننده را به خود جلب کند.
  • برند خوب باید مزایای استفاده از محصول را در میان محصولات رقیب مشخص سازد.
  • برند خوب باید موقعیت محصول را در میان محصولات رقیب مشخص سازد.

طبق ماده 32 قانون ثبت برندها و اختراعات مصوب 7/8/1386 ، ثبت برندهای ذیل ممنوع می باشد :

  1. نتواند کالاها و یا خدمات یک موسسه را از کالاها و خدمات موسسه دیگر متفاوت نماید.
  2. برخلاف موازین شرعی یا نظم عمومی یا اخلاق حسنه باشد.
  3. مراکز تجاری یا عمومی را به ویژه در مورد مبدا جغرافیایی کالاها یا خدمات یا خصوصیات آن ها گمراه و منحرف نماید.
  4. مانند یا کپی نشان نظامی ، پرچم یا دیگر نشان های مملکتی یا نام یا نام اختصاری یا حروف اول یک نام یا نشان رسمی متعلق به کشور ، سازمان های بین الدولی یا سازمان هایی که تحت کنوانسیون های بین المللی تاسیس شده اند، بوده یا موارد ذکر شده  یکی از اجزاء آن علامت باشد ، مگر آن که به وسیله  مقام صلاحیتدار کشور مربوط یا سازمان ذی ربط اجازه استعمال از آن صادر گردد.
  5. مانند یا به صورت گمراه کننده ای شبیه یا ترجمه یک برند یا نام تجاری باشد که به منظور همان کالاها یا خدمات مشابه متعلق به موسسه دیگری در ایران معروف است.
  6. مانند یا شبیه آن در گذشته به منظور خدمات غیر مشابه ثبت و معروف شده باشد منوط بر آن که عرفاَ میان استعمال از علامت و صاحب علامت معروف ارتباطی وجود داشته باشد و به ثبت رسانیدن آن به منافع صاحب علامت قبلی لطمه و یا صدمه ای را  وارد نماید.
  7. مانند علامتی باشد که در گذشته به نام صاحب دیگری ثبت شده باشد و یا تاریخ درخواست ثبت آن مقدم یا دربردارنده حق تقدم به منظور همان کالا و خدمات و یا به منظور کالا و خدماتی می باشد که به لحاظ ارتباط و شباهت سبب گمراهی گردد.

از اینکه تا انتهای متن بهمراه ما بودید سپاسگزاریم . این نکته را در نظر داشته باشید که یک برند خاص باید دارای ویژگی های منحصر به فرد باشد تا بتواند باعث سود آوری شود . تنها راه تولید و عرضه یک برند خوب را می توان بهره مندی از تجارب کارشناسان مجرب حقوقی دانست . موسسه ارزان ثبت مفتخر است که در طی سال ها خدمات شایان ثبتی و حقوقی خود دارای رزومه های پربار ثبت برند در کشور بوده و در این زمینه حرفی برای گفتن دارد . شما با اعتماد به موسسه ارزان ثبت در کم ترین زمان به بهترین نتیجه خواهید رسید .

به این مقاله امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




Enter Captcha Here :