اسامی شرکت های تجاری

اسامی قابل ثبت شرکت تجاری

اسامی شرکت های تجاری یکی از مهمترین مباحثی است که در ثبت هر شرکتی اولین قدم وجود دارد، اسم شرکت دقیقا همان ظاهر اصلی شرکت است که همه آن را می بینند.

اسم شرکت تجاری دارای قواعد و مقرراتی می باشد که باید علاوه بر در نظر داشتن آن قواعد برند شدن اسم شرکت را نیز باید در نظر داشته باشید، اگر می خواهید شرکت به ثبت برسانید ابتدا باید بدانید برای انتخاب اسم شرکت باید چه مواردی را رعایت کنید.

اسامی شرکت های تجاری یکی از جستجو هایی است که باید انجام دهید تا ببینید رقبا شما اولاً چه اسم هایی را انتخاب کرده اند و برای اینکه اسم شما به دلیل تشابه رد نشود باید اسامی شرکت های تجاری را نیز جستجو نمایید.

ویژگی اسامی شرکت های تجاری

شرکت های تجاری برای انتخاب اسم باید دو فاکتور اصلی را رعایت کنند، اولاً اسم شرکت شان باید بر مبنای قواعد تجاری ثبت شرکت ها باشد و ثانیاً اسمی که انتخاب می کنند باید ویژگی نشر و تأثیر گذاری در حس اعتماد و جذب مشتری را داشته باشد.

اسم شرکت تجاری در واقع هویت اصلی شما را نشان می دهد و باید به نوعی معرف کسب و کار شما به نحو احسنت باشد، متاسفانه خیلی از افراد چندان اهمیتی به انتخاب اسم شرکت خود نمی کنند همین مسئله باعث می شود بعد از مدتی کسب و کار و موفق عمل نکردن اسم هزینه و زمان خود را صرف تغییر و انتخاب اسم جدیدی کنند ما در ادامه به شما خواهیم گفت اسامی شرکت های تجاری باید چه خصوصیاتی داشته باشند.

قواعد و مقررات مربوط به اسامی شرکت های تجاری

سیلاب : اسم شرکت باید دارای حداقل سه یا چهار سیلاب باشد، به دلیل تعدد بالای ثبت امکان ثبت اسامی دو یا تک سیلابی وجود ندارد مگر اینکه جستجوی زیادی برای انتخاب اسم دو سیلابی صورت گیرد که هم زمان بر است و هم ریسک بالایی دارد اولین مرحله برای اجرای روند ثبت یک شرکت انتخاب اسم شرکت است.

ترتیب اسامی : ترتیب اسامی شرکت کاملاً سلیقه ای می باشد اما در هر اسمی که انتخاب می کنید باید حداقل یک اسم خاص وجود داشته باشند بنابر این نمی توانید اسامی تمام عام یا ترکیب اسم عام با صفت را بدون وجود اسم خاصی ثبت کنید.

توجه داشته باید در ورود اسامی در سامانه ثبت شرکت ها ترتیب ورود اسامی هم حائز اهمیت است، بنابر این اگر اسم اول مورد تایید قرار نگیرد کارشناس اداره ثبت شرکت ها اسم بعدی را بررسی می کند  هر کدام از اسم ها اگر تأیید شود به اسامی ما بعد ترتیبی ارائه نمی شود.

اسامی قابل ثبت شرکت تجاری
اسامی شرکت تجاری

اسامی ممنوع برای شرکت تجاری

همان طور که گفته شد هر اسمی را هم نمی توان به عنوان اسم شرکت انتخاب کرد و باید موارد متعددی مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد، مثلاً نمی توانید از اسامی مانند: ایران، ملت، کشور، انتظام، نفت، فیلتر، میکروبرد، بسیج،  ایثار و ایثارگران، دادگستر، بنیاد، بهزیست، بانک، شاهد، شهید، مونتاژ، اقتصاد، میکروبرد، مترلژی، متریک، کنترل، آزاده، جانباز، ملی، پترو شیمی، بنیاد، سازمان، تکنو، فیلتر، تست، استار، مدرن، دکوراسیون، سپاه، تکنیک، تک نو، متریک، مترلژی همچنین نمی توانید از لغت های بدون معنا و یا با معنای مستهجن که خلاف نظم عمومی جامعه باشد نمی شود به ثبت برسد.

بنابراین استفاده از اعداد ریاضی برای اسم شرکت تنها به صورت حروف قابل استفاده می شود. از دیگر ممنوعیت های برند استفاده از مخفف کلمات و یا حرف اول آنها برای اسامی شرکت های تجاری غیر قابل ثبت است.

ویژگی اسم : اسم باید فارسی و دارای معنا باشد، اسمی که انتخاب می کنید نباید قبلاً ثبت شده باشد و به نوعی تکراری باشد و با اسمی ثبتی نباید دارای کلمات یکسان باشد حتی اگر ترکیب کلمات فرق داشته باشند.

تأثیر گذاری اسامی شرکت های تجاری

اسم شرکت تجاری باید دارای ویژگی هایی باشد که در هیچ کتاب و قانونی نیامده اما تأثیر زیادی در رشد و شناخته شدن شرکت و یا موسسه شما می گذارد، بنابراین با بررسی و مطالعه شرکت ها و موسسات مختلف در زمینه تأثیر اسم این شرکت ها و موسسات در شناخته شدن آنها می توان به موارد زیر اشاره داشت.

  1. به سادگی قابل تبلیغ و شناسایی باشد.
  2. اسم شرکت باید هدف محصول، کیفیت، منافع و طرز عمل آن و … باشد.
  3. کلماتی و سیلاب ها باید مشخص و دقیق باشند و نباید فرد را بین دو کلمه هم سان قرار دهند.
  4. اسم شرکت و یا سیلاب هایی که استفاده می کنید سعی کنید از کلمات کوتاه انتخاب نمایید.
  5. اسم شرکت باید بخشی از موضوع فعالیت آنم را در دل خود داشته باشد تا با شنیدن آن فعالیت اصلی و رسمی شرکت برای شنونده نمایان شود.
  6. اسم شرکت باید از واژه های ساده و شفاف انتخاب شود.
  7. با ثبت اسم شرکت اسم انتخابی شما مورد حمایت حقوقی قرار می گیرد.
  8. آوای اسم شما با توجه به تعداد سیلاب ها باید دارای یک هم آوایی زیبا و گوش نواز باشد.
  9. اسم انتخابی شما باید قابلیت تکثیر و تبلیغات ارزان را نیز داشته باشد.
  • به هیچ عنوان نباید از کلمات و واژه های تکراری و تقلیدی استفاده کنید و یا از اسم شرکت های بزرگ کپی برداری کنید.
  • اسم شرکت نباید اهانت آمیز و تهاجمی باشد.
  • اسم شرکت نباید دارای چند تلفظ مختلف باشد.
  • باید تصویر خوبی را در ذهن مخاطب ایجاد کند.
  • نباید از کلمات و واژه های قدیمی و کهنه ای که دیگر هیچ گونه کاربردی ندارند اسم انتخاب کنید.

نام شرکت های تجاری

آنچه که شما با آن دیده می شوید اسم شرکت تان است بنابراین انتخاب اسم شرکت باید با دقت و دانش کامل انجام شود تا در کسب و کارتان دچار شکست نشوید، برای اهمیت این موضوع می توانید به شرکت هایی که برای فروش گذاشته شده اند رجوع کنید .

یکی از مهمترین عوامل تأثیر گذار در قیمت فروش شرکت ها اسم شرکت است زیرا دیگر آن اسم قابل ثبت برای هیچ شرکت دیگری نخواهد بود، اشخاص حقوقی هم همانند انسان ها باید دارای اسم باشند و بنابراین هیچ شرکت بدون اسمی قابل ثبت نیست با توجه به توضیحات ارائه شده اکنون می دانید نام شرکت باید دارای چه ویژگی هایی باشد و چه چیزی را باید در ذهن مشتریان و مخاطبان شما ایجاد کند.

توجه داشته باشید اسمی که با آن شناخته می شوید ارزشمند ترین دارایی کسب و کارتان خواهد بود چون مردم به جای اعتماد به شرکت های نا شناس حاضر به فعالیت با شرکت هایی هستند که شناخته شده باشند.

اسم های اصیل ایرانی در نام شرکت های تجاری

یکی از بهترین انتخاب ها در انتخاب نام شرکت های تجاری استفاده و به کار گیری از اسم های اصیل ایرانی است که می توانید در متون مختلف و لغت نامه های متعدد مانند لغت نامه دهخدا و معین و… آن ها را جستجو نمایید!

اسم شرکت های تجاری بر اساس مصوبه های اداره ثبت شرکت ها باید از حداقل ترکیب چند واژه باشد که در بین آنها از یک یا چند واژه خاص باید حداقل استفاده شده باشد که می توانید در اسم های اصیل ایرانی این واژه های خاص را جستجو کنید.

نکته لازم به ذکر این است که اگر اسم شرکت تان برای کسب و کارتان می خواهید تبدیل به برند شود می توانید ثبت نام تجاری مورد نظر را نیز در اداره مالکیت معنوی داشته باشید.

نحوه ثبت اسم شرکت های تجاری

همان طور که ممکن است بدانید اولین مرحله در ثبت یک شرکت تایید و ثبت نام آن شرکت است بنابراین تا اسم شرکت تایید نشود هیچ اقدامی مبنی بر ثبت شرکت نمی توان ارائه نمود، درخواست ثبت اسم شرکت تجاری هم در همان سامانه ثبت شرکت ها می باشد.

بعد از ورود به سامانه مربوطه و ورود اطلاعات ثبتی شرکت از جمله نوع شرکت، حوضه ثبتی آن و… در مرحله بعد باید 5 اسم به ترتیب اولویت برای انتخاب اسم شرکت در سامانه وارد کنید، بنابراین 5 گزینه برای انتخاب دارید و بعد از ورود سایر اطلاعات شرکت ثبت نهایی را انجام می دهید و طی دو الی سه روز کارشناسان اداره ثبت شرکت ها اسامی مورد نظر را بررسی می کنند .

طی بررسی در صورت وجود عدم مغایرت هر کدام از اسم ها بر اساس اولویت وارد شده با قواعد انتخاب اسم شرکت اسم مربوطه تایید می شود و در صورت وجود مغایرت تمام اسم ها و رد همه 5 اسم شرکت مجدد باید اسم انتخاب نمایید و در سامانه ثبت شرکت ها وارد کنید و در خواست بررسی آن را دهید.

از همراهی شما ممنون هستیم و چنانچه می خواهید اسم بسیار خاص و منحصر به فرد برای شرکت تان انتخاب نمایید و در کوتاه ترین زمان هم ثبت آن انجام شود با متخصصان ما در ارزان ثبت تماس بگیرید، کارشناسان ما در حداقل ترین زمان با جستجو در بانک اطلاعاتی اداره ثبت شرکت ها اسمی که قابلیت ثبت را داشته باشد برایتان انتخاب می کنند و یا اگر اسمی را انتخاب کرده اید می توانید تنها با یک تماس از کارشناسان ارزان ثبت استعلام آن را دریافت کنید.

به این مقاله امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




Enter Captcha Here :