ما دراین مقاله می خواهیم به مطالبی درباره ثبت شرکت بازرگانی واردات و صادرات که ثبت شرکت بازرگانی هم محسوب می شود بپردازیم همراه ما باشید.
در شروع به توضیح از صادرات و واردات می پردازیم و این مطلب را روشن می نماییم که چرا صادرات و واردات باید انجام شود.
اشخاص در جهت گذراندن امورات زندگی به یک مایحتاجی احتیاج دارند که این امکان وجود دارد که در کشور خودشان نتوانند آن موارد را بدست آورند. بدین صورت باید کالا را از کشورهای دیگر وارد کرد تا مایحتاج آنها تأمین شود .
هم چنین این امکان وجود دارد محصولی در کشورشان بیش از اندازه تولید شود می توانند آن محصول را به کشور های دیگر صادر نمایند که بتوانند تأمین اقتصادی نمایند.
در لغتنامه صادرات به معنای خروج کالا از جایی به جای دیگر می باشد چه از داخل به خارج و یا در شهرهای دیگر فرستاده می شود . به معنای دیگر که درکمرگ عنوان شده است به معنی خارج شدن محصول و یا کالا از گمرک کشور صادرات می شود .
ثبت شرکت بازرگانی مزایایی برخوردار است که شامل موارد زیر می شود:
واردات در اصل به معنای کالاهایی در کشوری تولید می شود و بصورت تجارت از کشورهای دیگر وارد می شود .
در اصل واردات و صادرات به دو صورت می باشد قطعی و موقت .
در قوانین صادارت و واردات ، کالاها را به سه دسته تقسیم بندی می نمایند : کالاهای مشروط ، ممنوع ، مجاز .
زمانی که اشخاص تصمیم به وارد کردن کالاهای دولتی و یا غیر دولتی می نمایند باید جهت اخذ و دریافت مجوزهای وارد شدن کالا به وزرات بازرگانی مراجعه کنند .
باید این نکته توجه نمایید که در جهت واردات و صادرات کالا باید مجوز کارت بازرگانی را دارا باشید . اخذ کارت بازرگانی از اتاق بازرگانی صنایع و معادن صادر می شود .
شرکتهای تجاری در ایران به 7 صورت تقسیم بندی می شوند :
جهت ثبت شرکت بازرگانی صادرات و واردات از قالب ثبتی سهامی خاص و یا مسئولیت محدود استفاده می نماییم.در ذیل به تعریفی از شرایط و مدارک مورد نیاز هر یک پرداخته می شود :
نحوه و شروط ثبت شرکت بازرگانی
شرکت سهامی خاص از گونه شرکتهایی می باشد که تما سرمایه آن را شرکا به سهام تبدیل می نمانید . در اینصورت مسئولیتهای هریک از شرکا به میزان سهام آن می باشد . فعالیت اینگونه شرکتها تجاری می باشد .
در مقایسه با شرکت سهامی عام در این نوع شرکت تعداد سهامداران کمتر می باشد و هم چنین در این نوع شرکت مجمع عمومی وجود ندارد .
از جمله رایج ترین شرکتهایی که بیشترین ثبت را دارد شرکت با مسئولیت محدود می باشد . که ذمی توان به صورت خانوادگی آنرا به ثبت رساند . در این نوع شرکتها سرمایه شرکت به سهام تقسیم بندی نمی شود و هر یک از شرکا تا میزان مبلغ سهام مسئولیت در شرکت بر عهده دارند .