ثبت شرکت دانش بنیان

ثبت انواع شرکت های دانش بنیان

منظور از شركت ها و موسسه های دانش بنيان،  شركت ها يا موسسات خصوصي و يا تعاوني می باشند كه جهت افزایش علم و ثروت، افزایش اقتصاد براساس دانش و محقق شدن اهداف علمي و اقتصادی مانند گسترش و كاربرد اختراع و ابداع و تجاري سازي برآیندهای تحقيق و توسعه (مانند طراحي خدمات و توليد كالا) در زمینه فناوري های مطرح و با ارزش افزوده بسیار به خصوص در توليد نرم‌افزارهای مرتبط تاسیس می‌ شوند. ارزان ثبت در خصوص ثبت شرکت دانش بنیان راهنمای شماست.

انواع شرکت های دانش بنیان

1. شرکت هایی که مالک آنها فقط جزو اعضای هیات علمی آن هستند. نکته: شرکت هایی که سهام دانشگاه از 50 درصد کمتر باشد ، شرکت دانش بنیان یک شرکت خصوصی می باشد که می بایست از قوانین  قانون تجارت باشدتبعید کند و در اداره ثبت شرکت ها به ثبت برسد.

2. شرکت هایی که دانشگاه ها هم جزو مالکان آن می باشند.

نکته: شرکت هایی که سهام دانشگاه از 50 درصد بیشتر باشد ، شرکت دانش بنیان یک شرکت دولتی می باشد.

اهداف شرکت دانش بنیان

با هدف هم افزایی علم ، ثروت ، گسترش اقتصاد دانش محور و استفاده بهینه از پتانسیل های دانشگاه ها و موسسه های پژوهشی مورد تایید وزارت علوم تحقیقات ،شرکت های دانش بنیان ایجاد می شوند.

از اهداف دیگر شرکت ها و موسسه های دانش بنیان می توان به تحقق اهداف علمی کشور از قبیل گسترش و کاربرد اختراع و نوآوری، تجاری سازی نتایج تحقیق و توسعه شامل طراحی و تولید کالا و خدمات محصولات دانش بنیان با ارزش افزوده فراوان اشاره نمود.

مدارک لازم برای ثبت شرکت دانش بنیان

  1. ارائه رزومه شرکت.
  2. ارائه رونوشت آگهی تاسیس به همراه آخرین تغییرات شرکت در روزنامه رسمی.
  3. ارائه آخرین اظهارنامه مالیاتی ارسال شده به سازمان امور مالیاتی کشور.
  4. ارائه آخرین فهرست بیمه شرکت و خلاصه وضعیت حقوق دستمزد و مزایا.
  5. ارائه رونوشت مجوزهای شرکت از قبیل مانند پروانه بهره‌برداری و مجوز تاسیس و….
  6. ارائه نمودار سازمانی شرکت.

ویژگی های شرکت دانش بنیان

شرکت دانش بنیان بر خلاف دیگر شرکت ها تولید کالا ندارند و زمین یا ماشین آلات خاصی یا زمین ندارد. لیکن بیشتر مواقع  افراد با دانش و با تجربه اطلاعاتی خلق می کند و  این اطلاعات ، خروجی اصلی شرکت به حساب می ایند و باعث درآمدزایی شرکت می شود.

از جمله اصلی ترین دغدغه های شرکت های دانش بنیان بحث طرح های صنعتی و مالکیت معنوی محصولات نی باشد که حفاظت حقوق معنوی اطلاعات ،با اهمیت ترین مسائل حقوقی شرکت های دانش بنیان به شمار می آیند، چون که معمولا این دارایی ها محسوس نمی باشند.

اهداف شرکت دانش بنیان شرکت های دانش بنیان با هدف استفاده مناسب از توانایی های دانشگاه ها و موسسات علمی و پژوهشی تایید شده وزارت علوم و تحقیقات باعث افزایش کارایی علم ، ثروت و  توسعه اقتصاد دانش محور گردند.

از دیگر اهداف شرکتها و موسسات دانش بنیان می توان به دستیابی به اهداف علمی کشور مانند افزایش و استفاده از اختراع و نوآوریهای روز، تجاری سازی حاصل شده از تحقیقات و توسعه مانند: طراحی و تولید کالا و خدمات دانش بنیان با ارزش افزوده زیاد اشاره کرد.

علت ثبت شرکت دانش بنیان  علت تشکیل یک شرکت دانش بنیان ، وجود و جرقه ایده ی نو و خلاق می باشد. متقاضیان ثبت اختراعات و  ایده ها و ونوآوریهای نو برای ثبت شرکت دانش بنیان می توانند با کارشناسان تخصصی ما در ارزان ثبت در ارتباط باشند.

قطعا همکاران مجرب و متعهد ما در ارزان ثبت ، با سال ها تجربه تخصصی در زمینه ثبت شرکت های دانش بنیان قصد دارند تا خدمات شایسته ای به شما متقاضیان گمحترم ثبت شرکت های دانش بنیان در ارزان ثبت ارائه دهند.

ثبت انواع شرکت های دانش بنیان
ثبت شرکت دانش بنیان

چگونه شرکت دانش بنیان ثبت کنیم؟

نخستین گام برای ثبت شرکت دانش بنیان ، به ثبت رساندن شرکت یا موسسه حقوقی خصوصی یا تعاونی می باشد. به همین دلیل ، ملزم هستیم اول شرکت به صورت عادی در اداره ثبت شرکت های سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به ثبت برسانیم .

زمان ثبت ، وجه تمایزی ما بین شرکت ها نیست و ثبت شرکت مثل ما بقس  شرکت ها و موسسات انجام می شود. در گام بعدی ، شرکت های در خواست کننده می بایست برای دانش بنیادی کردن شرکت و بهرمندی از امتیازات  قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان ، وارد سامانه https://www.daneshbonyan.ir  شده و اقدام به ثبت شرکت خود کرده و مورد بررسی واقع شوند.

شرکت ها و موسساتی که از ویژگی های ذکر شده در  آیین نامه تعیین صلاحیت شرکت ها و موسسات دانش بنیان برخوردار باشند و پس از پروسه ارزیابی از طریق گروه ارزیابی شرکتها و موسسات دانش بنیان و نظارت بر اجرا مورد تایید قرار گیرند به صندوق نوآوری و شکوفایی معرفی می شوند و طرح خود را به صندوق نوآوری و شکوفایی ارائه می دهند و از امکانات مرتبط  با اساسنامه صندوق بهرمند می شوند.

متقاضیان ثبت شرکت های دانش بنیاد ، می بایست جهت تکمیل فرم درخواست به سایت خصوصی ثبت شرکت های دانش بنیان مراجعه کنند و از طریق فرم ارائه شده اقدام به ثبت شرکت دانش بنیان نمایند.

بررسی  طرح ها ارسال شده  بعد از ارجاع به ستاد ، هر 2ماه یکبار انجام می شود  که در این زمان تمام اطلاعات مرتبط با  سهامداران و اعضای هیئت مدیره و سوابق شرکت و اطلاعات افراد درون سازمان بررسی می شود و تعیین می شود که شرکت شرایط شرکت دانش بنیان دارد یا خیر؟

شرکت های متقاضی ثبت دانش بنیان بعد از تولید کالاها و خدمات دانش بنیان برنامه تولید خود را بر اساس  آیین نامه ی مصوب کارگروه ارائه می دهند، و این برنامه ها بررسی می شوند برای مدت محدود ی شامل تسهیلات و مزایای قانونی می شوند و جهت تمدید زمان بهره مندی از مزایای قانون، می بایست مجدد مورد بررسی قرار گیرند. ارزان ثبت راهنمای شما در ثبت شرکت دانش بنیان است.

به این مقاله امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *