ما در این مقاله برآنیم تا در مورد ثبت شرکت بازرگانی و کار شرکتهای بازرگانی مطالبی را به اشخاصی که می خواهند شرکت را ثبت کنند ارائه نماییم مقاله را بخوانید و در صورت مواجه شدن با هر سوال و مسئله ای با مشاوران و کارشناسان ارزان ثبت در ارتباط باشید.
با توجه به این که در دنیای امروز تجارت و صنعت رشد چشمگیری داشته است گونه های مختلفی از شرکت ها مطابق قانون تجارت شرکت ها به صورت رسمی و قانونی فعالیت خود را آغاز و شروع به کار می کنند.
نمونه ای از این شرکت ها ،شرکت بازرگانی می باشند. به شرکتی شرکت بازرگانی گفته می شود که به شکل سهامی خاص یا مسئولیت محدود با هدف تجارت تأسیس شده باشد. هر بازرگان و تاجری باید بداند که برای انجام امور فعالیت های بازرگانی نیازمند و مستلزم به اخذ کارت بازرگانی می باشد.
وظایف شرکتهای بازرگانی
شرکت های بازرگانی شرکت هایی می باشند هر گونه از فعالیت های بازرگانی را انجام می دهند.
موارد قانونی ذیل را بخوانید تا بتوانید این الزام و ضرورت را بیشتر درک نمایید:
مطابق ماده 220 قانون تجارت هر شرکتی که به ثبت نرسد شرکت تضامنی شمرده می شود و بایستی مبلغی را به عنوان جریمه بپردازد.
مطابق ماده 195 قانون تجارت به ثبت رسانیدن شرکت های بازرگانی الزامی می باشد.
انواع شرکت های بازرگانی به شرح ذیل می باشد:
برای ثبت شرکت بازرگانی نخست باید به پایگاه اینترنتی اداره ثبت شرکت ها رجوع کنید و اطلاعاتی که از شما خواسته شده است و این اطلاعات اعم از معرفی اسم شرکا، معرفی شعبه های شرکت و تعیین اسم شرکت می باشد را کامل کنید. پس از آن باید اساسنامه شرکت و مدارک خواسته شده را از طریق پست به اداره فوق الذکر ارسال کنید.
پس از آن مدارک ارسال شده به وسیله ی کارشناس مربوطه مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد در صورتی که مدارک ارسال شده کامل باشد آگهی تاسیس شرکت صادر می شود .
پس از آن که مدارک تایید شد شما باید به صورت حضوری به منظور به امضا رسانیدن ذیل دفاتر و مطابقت مدارک به اداره مراجعه نمایید. سپس آگهی تاسیس شرکت در روزنامه ی رسمی چاپ و منتشر می شود و مراحل ثبت به پایان می رسد.
کارشناسان مجرب و با تجربه ارزان ثبت آماده ارائه خدمات در امور ثبتی ثبت شرکت می باشند هم اکنون می توانید تماس حاصل نمایید